Shop Zakelijk Blog nlende

BE O steunt Nijmeegse ziekenhuizen en start #SupportOurHeroes challenge

#SupportOurHeroes BEO steunt ziekenhuizen covid19

Woensdag hebben we de lokale ziekenhuizen een cadeautje gebracht. Het Radboud UMC en de Sint-Maartenskliniek hebben gezamenlijk 130 BE O bottles ontvangen. Ook hebben we een challenge in het leven geroepen: #SupportOurHeroes waarmee we andere organisaties uitdagen hetzelfde te doen!

Speciaal ontwerp met bedankje

Alle flessen zijn voorzien van een positieve boodschap: “Blijf veilig & blijf gezond. Je doet fantastisch werk, bedankt!”. Met de fles willen we de hulpverleners steunen en laten zien dat we hun werk enorm waarderen.

Onze founder Damir Perkic over de actie: “In deze bizarre tijd willen we iets doen voor de cruciale beroepen. Natuurlijk lost een BE O bottle de crisis niet op maar het is een steuntje in de rug. Daarnaast is water drinken enorm belangrijk voor de gezondheid, essentieel zelfs. De fles laat zien dat we hen steunen, waarderen en ons om hun gezondheid bekommeren.”

(tekst gaat onder de afbeelding verder)

#SupportOurHeroes BE O bottle hulpverleners nijmeegse ziekenhuizen

Positief ontvangen

Het idee kwam eerder deze week tot stand en na contact we met de verschillende ziekenhuizen contact hebben gehad, is het plan uitgevoerd. Razendsnel kwam ons plan van de grond, we hebben binnen 3 werkdagen de flessen laten bedrukken en persoonlijk geleverd bij de ziekenhuizen.

Reactie Radboud UMC: “Bij het wisselen van de diensten werden de flessen aangeboden aan ons zorgpersoneel. Ondanks de vermoeidheid toverde het gelijk een glimlach op de gezichten. Dank jullie wel!

Reactie Sint-Maartenskliniek: “Dank voor het vriendelijke gebaar. Het zijn drukke en uitdagende tijden voor ons. We werken in roulerende teams en zullen de BE O bottles aanbieden in de ‘groene zone’ waar onze teams pauzeren.

Ook het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis ontvangt de BE O bottles, deze worden op een later moment geleverd. In totaal hebben we daarmee 200 flessen gedoneerd!

Oproep om cruciale beroepen te steunen #SupportOurHeroes

Nu is het tijd met zijn allen te helpen! Wij roepen ook andere organisaties op om hun dienst of product aan te bieden als dat van waarde kan zijn. Daarom hebben we de hashtag en challenge #SupportOurHeroes in het leven geroepen.

Damir: “Veel organisaties kunnen nu helpen. Daarom wil ik ook andere partijen oproepen en uitdagen om iets te doen. Op welke manier kan jouw product of dienst bijdragen aan cruciale beroepen? Dan heb ik het over alle cruciale en vitale beroepsgroepen, waar op dit moment extra hard gewerkt wordt, om de maatschappij draaiende te houden.”

Tips voor de #SupportOurHeroes challenge

Heb je als onderneming een idee? Check dan altijd even of jouw dienst of product op dit moment gewenst is. Liefdadigheid wordt altijd gewaardeerd maar kan in sommige gevallen juist meer werk opleveren. Deel je initiatieven met #SupportOurHeroes en daag ook andere organisaties uit om mee te doen!

Overview