Shop Zakelijk Blog nlende

BE O waterfles bedrukken met jouw logo

Blog-header-waterfles-bedrukken

Op zoek naar een stijlvol, handig en duurzaam cadeau als relatiegeschenk? Kies voor de duurzame BE O bottle! De fles is in 5 verschillende kleuren beschikbaar en de waterfles bedrukken kan ook! Deze duurzame fles is op meerdere manieren bedrukken en zelfs het label is volledig te personaliseren.

De BE O bottle is een herbruikbare waterfles gemaakt van suikerriet in plaats van olie. Dat is beter voor het milieu. Die klimaatpositieve impact verdubbelen wij door het planten van een boom voor elke verkochte fles! The future is climate positive!

Waterfles bedrukken met logo

De BE O bottle is meer dan een waterfles; de BE O bottle is een statement! Met een BE O bottle zet je met jouw organisatie een concrete stap naar een olievrije wereld. Bedrukken kan al vanaf 40 stuks en de flessen kunnen, bedrukt en wel, binnen 10 werkdagen geleverd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, inclusief digitale proefdruk!

Bedrukkingsmogelijkheden BE O bottle

De BE O bottle is op meerdere plekken te personaliseren. De waterfles bedrukken kan op de dop en onderzijde. Bij oplages van 250 stuks of meer kunnen we ook een custom label laten bedrukken.

Laat je inspireren!

waterfles-bedrukken-beo-personaliseren

Een duurzame waterfles van planten

Onze missie is de plasticindustrie te veranderen en volledig plant based te maken. Dat doen we door het maken van herbruikbare, recyclebare en klimaatpositieve producten gemaakt van bioplastic. Ons eerste product is de BE O bottle; een modulaire drinkfles gemaakt van suikerriet. Deze handige fles heeft een inhoud van 500ml, is vaatwasbestendig en kan handig opgeborgen worden dankzij het modulaire ontwerp. 

Climate positive impact

Onze producten zijn klimaatpositief omdat ze van planten zijn gemaakt in plaats van olie. Dit betekent dat de plant meer CO2 opneemt dan dat wij tijdens de gehele productie uitstoten. Plus, wij planten een boom voor elk verkochte product. Zo vergroten we onze positieve impact en helpen we de aarde een stukje groener en beter worden! The future is climate positive. Don’t be oil, BE Organic!

1 fles = 1 boom

Onze klimaatpositieve impact vergroten we door het planten van een boom voor elk verkochte product. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met Trees for the Future. Zij leggen samen met lokale boeren de zogenaamde ‘forest gardens’ aan in droge sub-Sahara gebieden. Grote orders maken dan ook een flinke impact!

Meer weten over ons bomen-plant-plan? Lees hier het blog “Bomen planten = impact verdubbelen“.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De BE O bottle wordt in Nederland geproduceerd en kan binnen 10 werkdagen worden geleverd. Wil je meteen jouw waterfles bedrukken en bestellen? Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag een offerte inclusief digitale proefdruk!

Business Form

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Overview