Shop Zakelijk Blog nlende

Duurzaam Kerstpakket met de BE O bottle

Het is een herkenbaar beeld in Nederland: eind december, net voor de Kerstvakantie, allemaal mensen met een grote doos onder de arm: het Kerstpakket! Wat zou het mooi zijn als heel Nederland met een duurzaam kerstpakket naar huis gaat. All I want for Christmas is climate positive impact!

duurzaam kerstpakket collectie

Duurzame, praktische waterfles gemaakt van planten

De BE O bottle is een waterfles gemaakt van planten, namelijk van suikerriet! Dat maakt onze flessen klimaatpositief, dat wil zeggen: als plant heeft de BE O bottle meer CO2 opgenomen dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie en transport. Dat is mooi voor de aarde! Plus: wij planten een boom voor elke BE O bottle die verkopen. Geen Kerstboom, maar wel een die de aarde én mensen een handje verder helpt!

Cadeauverpakking

Maak het cadeau compleet door de BE O verpakking toe te voegen. In dit duurzame doosje (gemaakt van Paperwise!) wordt de BE O bottle opgeborgen. Met het doosje vertel je aan jouw medewerkers het duurzame, klimaatpositieve verhaal van BE O.

Impact maken met de BE O bottle

  • gemaakt van suikerriet in plaats van olie plastic
  • wij planten een boom voor elke verkochte fles
  • verpakking en label gemaakt van klimaatneutraal Paperwise
  • herbruikbare drinkfles zorgt voor minder plastic afval
  • slimme materiaalkeuze maakt de fles 100% recyclebaar

BE O bottle bedrukken

Wil je jouw Kerstpakket vullen met duurzame items en op die items jouw logo laten zien? Ook dat kan met de BE O bottle. Onze duurzame waterfles is op meerdere manieren te personaliseren, maar ook zonder bedrukking is de fles een ware blikvanger.

duurzaam kerstpakket met be o bottle

Ontdek hier alle bedrukking mogelijkheden van de BE O bottle: BE O bottle bedrukken

Overview