Shop Zakelijk Blog nlende

Duurzaam relatiegeschenk:
de klimaatpositieve BE O bottle

Duurzaam relatiegeschenk header blog

Verras je klanten met een opvallend en duurzaam relatiegeschenk. De BE O bottle is gemaakt van planten in plaats van olie en dat maakt de fles klimaatpositief! Ontdek de duurzame missie van BE O en de bijzondere extra’s van de duurzame BE O bottle.

Ontdek de BE O bottle

De BE O bottle is een handige waterfles met een inhoud van 500ml. Wat de BE O bottle bijzonder maakt, is dat hij van planten in plaats van olie is gemaakt.  Jep, een fles gemaakt van planten! De fles is gemaakt van suikerriet en deze plant neemt veel CO2 op. Meer zelfs dan dat we in ons gehele productie- en transportproces uitstoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief.

Én de fles is heel praktisch, kijk maar!

BE O bottle functionaliteiten

Extra duurzaam

Ook draagt de BE O bottle bij aan een circulaire economie. We gebruiken namelijk een reststroom voor het vervaardigen van ons materiaal. Dat zit zo: suikerriet wordt voornamelijk verbouwd voor de productie van rietsuiker. Hierbij komen meerdere reststromen vrij die wij weer goed kunnen gebruiken!

Naast dat we olie diep in de grond laten, maken we veel impact met ons 1 fles = 1 boom programma. Voor elke fles die we verkopen, planten wij een boom. Dit doen we samen met onze partner Trees for the Future. Wist je dat een boom tot wel 15kg CO2 per jaar absorbeert? Dat is nog eens plant power!

Lees hier meer over ons bomen-plant-plan: Bomen planten = impact verdubbelen

Onze duurzame missie

Ons doel is de plasticindustrie veranderen: van olie naar plant based! Wij zetten de plasticindustrie op zijn kop! Dit doen we door het maken van herbruikbare, recyclebare en klimaatpositieve producten.

BE O bottles bedrukken

Een duurzaam relatiegeschenk wordt nog beter als daar jouw logo of boodschap op prijkt. De BE O bottle is op meerdere manieren te bedrukken en zelfs een eigen label is mogelijk. Bedrukken kan vanaf 40 stuks, een uniek label vanaf 250 stuks.

 

cadeautje voor thuiswerker printopties

Duurzaam relatiegeschenk bestellen

Met de BE O bottle geef je niet alleen een bijzondere en duurzame fles cadeau; je plant ook een boom. Klimaatpositieve impact maken, dat is pas een duurzaam relatiegeschenk!

Meer informatie over prijzen en bedrukkingsmogelijkheden? Dat kan, vul dan onderstaand formulier in! We maken dan, geheel vrijblijvend, een offerte op basis van jouw wensen.

Business Form

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overview