Shop Zakelijk Blog nlende

Cadeautje voor thuiswerkende medewerkers

be o blog header

Voor veel ondernemers en bedrijven betekent Het Nieuwe Normaal dat werknemers meer vanuit huis werken. Dat is voor een team niet altijd even makkelijk! Een cadeautje kan dan helpen, als bedankje en om extra binding te creëeren. De BE O bottle is in deze tijd een perfect cadeau: duurzaam, uniek en helpt je werknemers gezond te blijven door genoeg te drinken!

Ontdek de BE O bottle: duurzaam cadeautje

Don’t be oil, be organic! De BE O bottle is gemaakt van plantaardig materiaal in plaats van olie, namelijk: suikerriet! Het suikerriet komt uit Brazilië. Tijdens de groei van de plant wordt veel CO2 opgenomen. Zelfs méér dan dat er tijdens de gehele productie en het transportproces aan CO2 wordt uitgestoten! Dat maakt de BE O bottle klimaatpositief. 


Bonus voor het klimaat: voor elke verkochte BE O bottle planten wij een boom via Trees for the Future! Zo vergroten we de klimaatpositieve impact.
Meer over onze samenwerking met Trees for the Future lees je hier: Bomen planten = impact verdubbelen.

Het ontwerp van de BE O bottle

De BE O bottle is erg functioneel en handig in gebruik. De fles is in losse delen uit elkaar te halen. Zo is hij makkelijk schoon te maken en neem de fles minder ruimte in als je hem opbergt. De fles is vaatwasserbestendig, recyclebaar en vrij van BPA. Het plantaardige materiaal zorgt ervoor dat de fles geen plasticgeur of -smaak heeft. Wel zo prettig!

usp-beo-bottle

De fles wordt in Nederland geproduceerd en geassembleerd in de sociale werkplaats. Ook het ontwerp van de fles is van Nederlandse bodem! 

BE O bottles bedrukken met persoonlijke boodschap

De BE O bottle is in twee kleuren beschikbaar: wit en zwart. Maar daar houdt het niet op; de BE O bottle is ook te bedrukken met jouw logo en boodschap! Dit kan al vanaf 40 stuks. De dop en onderkant (de beker) zijn vrij voor jouw logo, boodschap of slogan! Ook het label is te personaliseren, dit kan vanaf 250 stuks.

Zie ook: BE O waterfles bedrukken

cadeautje voor thuiswerker printopties

Lokaal geproduceerd = snel geleverd

Omdat de BE O bottle in Nederland wordt geproduceerd én geassembleerd, kunnen we de flessen snel uit voorraad leveren. Onbedrukte flessen worden meteen verzonden en hebben slechts 1 werkdag levertijd. Bedrukte BE O bottles worden, na akkoord op het ontwerp, binnen 10 werkdagen geleverd. Zo heb je de cadeaus snel in huis!

 

be o colour collection

Bestel de BE O bottle als cadeautje voor je werknemers

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overview