Shop Zakelijk Blog nlende

Content Marketing Stage @ BE O

content marketing stage bij be o

Voor de stageperiode september 2020 zijn wij op zoek naar een student die bij ons een content marketing stage wil gaan lopen.

Content Marketing Stage @ BE O in het kort:

Profiel: Communicatie & Multimedia Design
Vaardigheden: copywriting, Adobe CC, content marketing
Start: september 2020

Wie ben jij?

Een ambitieuze en leergierige student die graag het reilen en zeilen van start-up wil meemaken en zich verder wil ontwikkelen op het gebied van content marketing. Ohja, je vindt een duurzame levensstijl eerder vanzelfsprekend, dan iets waar je je nog in moet verdiepen.

Je doet een studie als Communicatie & Multimedia Design, Digitale Communicatie of een andere op marketingcommunicatie gerichte studie.

Wie zijn wij?

BE O gelooft in het creëren van een duurzame toekomst. Dit doen we door het maken van 100% recyclebare, herbruikbare, klimaatpositieve producten gemaakt van planten. Ons eerste product is de BE O bottle: een handige fles gemaakt van suikerriet. En: we planten een boom voor elk product dat we verkopen! The future is climate positive. Don’t be oil, BE Organic!

We zijn gevestigd in Nijmegen (student-proof, lekker dicht bij het station) en werken nu in een team van vijf, plus stagiaire(s) en een hele roedel freelancers. 

Meer weten over ons en de BE O bottle? Lees dan ook eens deze blogs:
Bomen planten = impact verdubbelen

Ons eerste product: de BE O bottle

Onze impact na 1 jaar BE O

Wat wil je leren?

Jij hebt als persoonlijk doel jezelf ontwikkelen tot een creatieve content maker. Van social posts tot videoproductie. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de wisselwerking tussen content marketing, online marketing en offline marketing en hier wil je graag meer over weten.

Dit kan jij

Je kan teksten schrijven in het Nederlands en Engels: blog posts, social posts, nieuwsbrieven.  Ook kan je content maken en heb je (voldoende) kennis van het Adobe CC-pakket. Bovenal ben je creatief en heb je waardevolle, frisse ideeën over social en content marketing

Dit ga je bij ons doen

Wij zoeken een stagiair die ons kan ondersteunen bij content creatie. Dat betekent o.a. het schrijven van (korte) teksten en langere nieuwsbrieven, het vullen van de social feed en het bedenken van campagne-content. 

Daarnaast bieden we je de kans actief mee te denken over campagnes, meer te weten te komen over social en online advertising en mag je meedenken over productontwikkeling.

We bieden een stagevergoeding, je eigen werkplek en natuurlijk koffie en/of thee!

Gelijk solliciteren?

Stuur een bericht naar wieteke.alvarez@beobottle.com o.v.v. Content Marketing Stage en wie weet ben jij straks onze nieuwste stagiaire!

Overview