Shop Zakelijk Blog nlende

ONS EERSTE PRODUCT: DE BE O BOTTLE

BE O bottle meet the bottle header

Ons ultieme doel is ervoor zorgen dat er geen aardolie meer in de plasticindustrie wordt gebruikt. Hoe? Door herbruikbare, recyclebare en klimaatpositieve lifestyle producten te maken van planten. Ons eerste product is de BE O bottle: een functionele drinkfles gemaakt van suikerriet!

DIT IS DE BE O BOTTLE

Maak kennis met ons eerste klimaatpositieve product: de BE O bottle. Een functionele, herbruikbare, recyclebare drinkfles gemaakt van suikerriet. Doordat de fles is gemaakt van suikerriet, is hij klimaatpositief. Hoe zit dat? De suikerrietplant neemt veel CO2 op, zelfs meer dan er wordt uitgestoten tijdens ons totale productie- en transportproces! 

Slim ontwerp, makkelijk te gebruiken

Het ontwerp van de BE O bottle is ook geïnspireerd op de vorm van de suikerrietplant. Er kan 500 ml vloeistof in de fles, hij is vaatwasserbestendig en heeft een modulair ontwerp. Dit betekent dat de fles uit elkaar kan worden gehaald in losse onderdelen voor eenvoudige reiniging en compacte opslag. Bespaar hiermee 40% ruimte!

WAAROM DE PLASTICINDUSTRIE VERANDEREN?

Naast het feit dat plastic afval een heel groot probleem is, is de productie van ‘olie-plastic’ zeer vervuilend. 99% van al het plastic is gemaakt van olie en we weten allemaal: olie is dirty business. Wist je dat er in de plasticindustrie meer olie wordt verbruikt dan in de gehele luchtvaartindustrie? Plastic gemaakt van olie stoot ook alleen maar CO2 uit. We hebben een manier gevonden om bioplastic te maken waarbij CO2 wordt opgenomen! Jep, klimaatpositief plastic.

MAAK OOK KLIMAATPOSITIEVE IMPACT!

Wij geloven in een klimaatpositieve toekomst. We kunnen allemaal duurzamer leven en met onze levensstijl klimaatpositieve impact maken. Niet alleen is onze fles klimaatpositief, we planten ook een boom voor iedere fles die we verkopen. Dit doen we samen met onze partner Trees for the Future. Zo versterken we onze klimaatpositieve impact! Oftewel: jij maakt een positieve klimaatimpact door de BE O bottle te kopen.

Zo maak jij impact met de BE O bottle:

  • Drinkfles gemaakt van suikerriet (in plaats van aardolie)
  • Klimaat positief: er wordt meer CO2 opgenomen dan uitgestoten
  • Recyclebaar: 100% recyclebaar!
  • Herbruikbaar en gemaakt om lang mee te gaan: minder plastic afval

Bestel je eigen BE O fles in onze webshop! Voor zakelijk orders verwijzen we je graag door naar: BE O Zakelijk.

The future is climate positive! Don’t be oil, BE Organic!

Overview